torsdag 5 maj 2011

Födelsedagar

Maj månad betyder en hel del födelsedagar runt oss. Igår hade min mamma och min moster födelsedag. Jämna år dessutom, så igår firade vi hos mamma med smörgåstårta och hjorttrontårta och ikväll har vi varit till min moster och firat med champange och schwartvaldstårta.
Efter allt detta ätande borde nu hinnas med lite motion ,men det ser inte ut att passa in i allt program jag har nu för tillfället.

2 kommentarer:

  1. ja vi har oxå en hel del kalas i maj..imorgon är det dottern som fyller 31..o sen den 20/5 är det brorsans dotter som blir 17...oj va hon så "gammal".. hihi..o nu blir det morsdag.Ja visst kan man baka..o inte äta så mycket..jag älskar ju att baka..o mina "män" äter opp det..haha. Sonen bor ju hemma..han är ju kobonde..o vi har grisar.Nä nu ska jag steka lite ägg..o så blir det lunch..o så skall jag sy på jeansväskan.

    SvaraRadera
  2. hej o glad morsdag till dej.. Jag borde ju nog göra annat än sitta vid datorn,, haha..Ja duken tyckte jag blev ganska häftig..sytt av ett gardintyg..lite tjockare.o väskan den gav jag åt en kompis som fyllde...Jag tycker ju om att sy så det skulle jag vilja göra hela tiden sitta på vinden o hålla på men då det är så mycket annat oxå.ha en bra dag.

    SvaraRadera