fredag 26 december 2014

Julen

I år har vi firat en lite annorlunda jul. På julafton var vi bara 4 i princip fullvuxna här hos oss så då blev det god mat och en del brädspel och sen Sune i Grekland på Tv. Jag och dottern for sen iväg på midnattsmässa till kyrkan och det är en stämningsfull upplevelse med en kyrka upplyst med bara levande ljus och en massa sång.

På juldagen hämtades barnbarnet hem från sin pappa och sen firade vi riktig julafton med julmat och tomte. Lite annorlunda men lika bra för det. Ända skillnaden var väl att de båda sönerna hade bråttom ut och fira när det var juldagskväll. Själv fortsatte vi på konceptet lugn och ro sen dottern och Elton åkt hem.

Idag har vi då julannandag och det blir att åka på kaffebjudning till makens släkt. Sen blir det säkert en lugn och fridfull kväll.

Men först på programmet står nu ett spinningpass/skinkförbränningspass och det ska bli så skönt att få svettas riktigt ordentligt för hittills över jul har jag bara gått promenader i det härliga vintervädret Det har varit en skön omväxling men nu känns det nog i kroppen som det skulle behövas lite intensivare träning efter all julmat och konfekt.

Bjuder till sist på ett plock bilder från min kamera som jag just tömde.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar