lördag 28 februari 2009

Tråklördag


Jaha då börjar denhär sportlovsveckan va slut. Tillika skönt men också tråkigt. Skönt på så sätt att yngsta sonen vet vad han ska göra dvs vanliga skoldagar o vardagsaktiviteter o inget gnäll när han inte vet vad han ska göra. Idag var det omöjligt för honom att få tag på nån kompis o inga andra aktiviteter dög som mor försökte locka med. Det betyder att idag har han inte varit utanför dörren utan suttit vid dator, tv o nu till sist faktiskt byggt med lego.
Annars har nog sportlovet varit riktigt bra med många utesporter o relativt vackert väder. Har inte skidat så här mycket på massor av år. Har också hunnit sova ut ordentligt o inte gjort så mycket i hemmet utan tagit vara på tiden genom att bara njuta.
Ikväll blir det då igen en deltävling i svenska melodifestivalen o lite stickning. Kanske lite godis, chips o cider till så är nog även denna tråkdag till ända.
Imorgon hoppas vi då på en trevligare dag med lite uteaktiviteter ev. en tur till skären. Även ett lingon o blåbärsparty är inplanerat på eftermiddagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar