söndag 6 april 2014

Festhelg

Ja då var denna helg slut, en helg som gått i festernas tecken. Två födelsedagar har vi firat, en 50-åring och en 3-åring.
Igår kväll var vi några kvinnor som ställde till med en överraskningsfest för en av väninnorna.  Festen ordnade vi på den lokala restaurangen med lite mat men desto  mer dryck. Riktigt lyckat bortsett från att vi var nästan de enda gästerna som var där och så skulle ett band spela Quenns musik men de började aldrig så det blev inte så mycket dans som vi annars skulle ha önskat oss.

Idag var det så dags för barnbarnets 3-års kalas. Det var mycket paket, goda tårtor och ballonger och serpentiner, alltså ett riktigt barnkalas.

Detta i sin tur  innebar en helg helt utan träning och det känns i kroppen. Idag har vi faktiskt hunnit med 2 promenader och det var skönt men främst för det härliga vårvädrets skull och att vi fick andas frisk luft.
Imorgon blir det nog någon form av träning för jag är nog beroende av endorfinerna.

1 kommentar:

  1. oj va kalasás,,du har hunnit med..Här är vi i fäuse..hela tiden tycker jag, fast jag har hunnit med att påskstäda..så nu är det klart tills dottern med fam kommer imorgon.och syrran far hem till Sverige imorgon.Ha de bra. Träna inte ihjäl dej.

    SvaraRadera