fredag 3 juni 2011

Fredag

Igår var det kristihimmelsfärdsdag och det innebar ju ledigt från jobbet. För vår del blev det inte mycket ledigt utan vi flyttade ett hem från en kommun till en stad :)
Dottern med sambo och barn flyttade hitåt, skönt för mormor och morfar, men hur kan en liten familj ha så mycket grejer??? Vi höll på hela dagen och de får nog fortsätta i många dagar till innan de har allt i ordning.
Idag var det jobb och nu ikväll har jag försökt få nån ordning på mitt egna hem och sen blev det en cykeltur i nästan två timmar.
Morgondagen består av en avslutning, yngsta sonen slutar lågstadiet och sen på eftermiddagen blir det ett studentkalas. Men efter det packas bilen och sen blir det villaliv resten av helgen.


Såhär såg det ut för några veckor sen när vi avnjöt matsäcken vid villan.

1 kommentar:

  1. va skönt det är att ha barnbarnet närmare sej, de kan jag förstå.. som har 3 barnbarn på 25 km avstånd...o ett (snart 2)ända bort i Docksta, Högakusten. Här blåser det hårt igen idag.. De ha ju tala om regn..men får ju hoppas att det håller opp med tanke på all studenter..Vi har ingen i år att oppvakta..o våra barn är stora..äldsta tog studenten 96....hoho länge sen nu.Får vänta på barnbarn..Äldsta , Linnea fyller ju 10 isommar..så det går fort.Ha en bra dag el veckoslut på villan...

    SvaraRadera