måndag 8 oktober 2012

Bloggpaus

har jag haft. Vet ej om det blir nån fortsättning på den här bloggen men vi får se. Här har varit en hektisk tid med  skördejobb mellan regnskurarna och sen har dottern flyttat så däremellan flyttjobb.  Själv har jag mitt vanliga jobb plus att jag har försökt hinna med motionen. Alltså dagarna bara försvinner och snart har halva oktober gått. Vet ej men för tillfället känns det som att jag inte hinner med.

2 kommentarer:

  1. nää nog måst du ju va med.. du skriver då du hinner.. det gör vi ju alla...Ja fy vad dagarna går fort.. snart är det 1 nov.. o då är det inte långt kvar till jul.. tänk att varje gång menar jag hinna gör nåt till julklappar.. men sen så går det så fort att jag inte hinner göra nått.. o så ha jag sagt varje gång att i jan-feb ska man börja.. men då är det ju sååå långt till nästa jul.. hahah..så rullar det på.

    SvaraRadera
  2. oj va kul då du va o hälsade på!! Idag har vi kallt här..nu är det -6..o vi som har gjutit golv där kossor o kalvar ska va...vi håller ju på o ändrar om som sagt ...från grisar till kor.(vi har ju köttdjur)...Nu har jag börjat en stickning på ett par sockor..ha en bra helg själv.

    SvaraRadera